icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Rioolrenovatie gemeente Moerdijk

De week van 20 september 2021 gaat Omni Relining beginnen met de voorbereidingen en daarna de renovatie van riolen in de gemeente Moerdijk. Dit gaat gebeuren in de kern Zevenbergen, in de wijken Molengors, Bosschelaar en Zwanengat. Hierbij worden eerst voorbereidingen getroffen door het riool te reinigen en later wordt zonder graven door middel van robots het riool gerepareerd. De werkzaamheden zullen door lopen tot en met 24 december.

Telefoonnummer
0168-35 65 70
Projectduur
3 maanden
Start
24 september
Vragen of klachten
Vul het formulier onderaan de pagina in.

De werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit voorbereidingen, zijnde het reinigen van het hoofdriool en lokaliseren van de te repareren locatie d.m.v. een robotcamera. Na het lokaliseren van de ernst en omvang van de schade komt een 2e ploeg uitgerust met robots om in het riool te frezen en de reparaties te plaatsen. Waar na een opleverinspectie wordt gemaakt als bewijs van een goed geplaatste reparatie. Dit betekent dus dat we op iedere te repareren locatie meerdere malen langskomen. Eerst voor de voorbereidingen en daarna voor de daadwerkelijke reparatie. 

Voor en na foto deelreparatie.PNG
Een beeld van voor een deelreparatie ( links ) en na een deelreparatie ( rechts )

Wat kunt u hiervan merken?

De gemeente Moerdijk heeft ervoor gekozen om de reparaties zonder graafwerkzaamheden te laten verrichten, zodat de omgeving en bewoners er zo min mogelijk last van hebben.

Voordat de werkzaamheden beginnen krijgen de bewoners die rondom de te repareren locatie wonen een brief. Daarin staat een tijdsbestek waarin we bij u langs kunnen komen voor de werkzaamheden. In deze brief staat aanvullende en gedetailleerde informatie wat u kunt verwachten en wanneer. Heeft u geen brief ontvangen dan vinden er bij u geen reparaties aan het riool plaats.

Tijdens het uitvoeren van de plaatselijke reparaties staan ze met groot materieel op de weg. Het materieel zal hierbij zodanig opgesteld worden, dat het voor u de minste overlast bezorgd. We kunnen echter niet voorkomen dat u geen enkele overlast van de werkzaamheden ervaart.

Vragen of opmerkingen?

* Verplichte velden