icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Leidingrenovatie

Alle afvalwaterstelsels zijn aan slijtage onderhevig. Als de technische levensduur van een leiding is bereikt, maar er geen aanpassingen in de ligging en de capaciteit noodzakelijk zijn, dan is renovatie of het uitvoeren van deelreparaties de oplossing. Deze methode zorgt bovendien voor weinig overlast, omdat we de renovatie uitvoeren vanuit en begin- en eindput. Als onderdeel van M.J. Oomen Moerdijk is Omni Relining een sterke speler in de markt van rioolrenovatie en -reparatie.

Mogelijkheden voor elke relining

Omni Relining bundelt veelzijdige expertise op dit gebied. Zoals de naam Omni Relining aangeeft, zijn wij allround in het realiseren van oplossingen en specialist in relining technieken. Omni Relining biedt de meest complete en passende mogelijkheden voor relining op basis van zowel glasvezelsystemen als polyester naaldviltsystemen. Voor deelrenovaties passen wij reliningtechnieken met partliners of hoedliners toe. Daarnaast voeren wij putrenovaties en manuele deelrenovaties uit in mantoegankelijke riolen.

Relining

Bij de renovatie van riolering worden steeds vaker sleufloze methodes toegepast. Bij vrijverval riolen is de innovatieve techniek van ‘relinen' een prima alternatief voor het vervangen van...

Lees meer

Deelrenovatie

Plaatselijke schades aan riolen, zoals scheuren, lekkages, zandinloop, boomwortelingroei en voegverplaatsingen, dienen snel en adequaat verholpen te worden.

Lees meer

Aanbrengen deelreparaties

Onderstaand een foto-overzicht hoe de voorbereidingen voor/en het aanbrengen van deelreparaties oftwel deelrenovaties op de werklocatie uitgevoerd wordt:

Lees meer