icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Over ons

M.J. Oomen Moerdijk is gespecialiseerd in rioolinspecties, rioolrenovaties, rioolbeheer en weginspecties. We staan bekend om onze innovatieve en duurzame werkwijze, waarbij we altijd meedenken met onze opdrachtgever. Met onze klantgerichte aanpak leveren wij een goede service en hoge kwaliteit. Dit maakt dat M.J. Oomen Moerdijk marktleider is binnen de rioolbranche.

bode foto.PNG

Geschiedenis

De M.J. Oomen Groep werd als familiebedrijf opgericht in 1959 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend civieltechnische onderneming met een diversiteit aan disciplines. De eerste jaren bestonden de werkzaamheden vooral uit grondverzet. In de loop der jaren kwam daar rioleringswerk bij en verschoof het zwaartepunt van grondverzet naar riolering. In 2017 is de M.J. Oomen Groep gesplitst in twee ondernemingen. M.J. Oomen Moerdijk, gespecialiseerd in inspectie- en renovatiewerkzaamheden en M.J. Oomen riool- en betontechniek, specialist op het gebied van riool- en betontechniek.

Met ingang van 27 februari 2024 is M.J. Oomen Moerdijk onderdeel van de DJZ Groep. De DJZ Groep is dienstverlener en werkt met veel passie aan de veiligheid van de (water)wegen en het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Met deze overname breidt de DJZ Groep haar dienstverlening verder uit op het gebied van rioolbeheer.

M.J. Oomen Moerdijk, Omni Relining, Rioolbeheer en Advies en Weginspectie

Binnen M.J. Oomen Moerdijk kennen we vier verschillende bedrijfsonderdelen. De divisies Inspectie en Renovatie houden zich bezig met het inspecteren en renoveren van ondergrondse leidingstelsels. Dit renoveren (relinen) doen we onder de handelsnaam Omni Relining. Het derde bedrijfsonderdeel is Rioolbeheer en advies. Hier werken onze adviseurs die zijn gespecialiseerd in diverse rioleringsvraagstukken. Zij zijn hierbij in staat om de opdrachtgever te ontzorgen door het rioolbeheer voor hen te verzorgen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in weginspectie of eigenlijk wegbeheer, want naast het inspecteren van de weg zijn we in staat om te adviseren over de te nemen maatregelen met betrekking tot het wegbeheer.

Hoge kwaliteit, goede service, klantgericht en duurzaam

Door het leveren van hoge kwaliteit, ons oog voor duurzaamheid, onze gewaardeerde service, ons klantgericht werken en het blijvend werken aan innovatieve producten en diensten voor zowel overheden als de industrie, zijn wij uw partner bij uitstek.