icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Waar staat de M.J. Oomen Moerdijk voor?

Als moderne onderneming, geworteld in de hedendaagse samenleving, dien je stil te staan bij de vragen; waar sta je en waar ga je als onderneming voor? Ons beleid kent een focus op kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en innovatie.

Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en innovatie

Binnen ons werkveld zien wij een versterkte vraag naar duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Door de steeds groter wordende vraag naar maatwerkoplossingen, zijn wij genoodzaakt om innovatief en slagvaardig te werken. Onze medewerkers handelen daarbij niet vanuit een vanzelfsprekendheid, maar vanuit een passionele gedrevenheid zonder compromissen.

Missie

M.J. Oomen Moerdijk wil meervoudig waarde creëren door het realiseren, beheren en blijvend vernieuwen van de een eco-effectieve watercyclus samen met en voor decentrale overheden, bedrijven en burgers.

Visie

In 2025 zijn wij de eerste Social Enterprise in Nederland werkend aan decentrale circulaire stedelijke waterketens. M.J. Oomen Moerdijk richt zich daarbij op de rol van circulaire koploper in voorspellend rioolbeheer.