icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 september 2021

Weginspecteur John van Elk gevraagd om referentie inspecteur te worden

Dit heeft hij verdient omdat hij bij zijn examen van 2020 de beste resultaten heeft behaald. Een erefunctie, waaraan een zeer goede prestatie ten grondslag ligt. Als referentie inspecteur gaat John samen met een mede referentie inspecteur de wegvakonderdelen beoordelen, waarop de examenkandidaten van dit jaar worden getoetst.

Opfrisdag

Daarnaast is John gevraagd om als ervaringsdeskundige op te treden op de ‘CROW 146 opfris dag’, waar de reeds gediplomeerde weginspecteurs aan mee moeten doen om gediplomeerd te blijven. Iedere vijf jaar moeten zij namelijk middels een toets hun bekwaamheid aantonen. In deze rol zal John in gesprek gaan met de examenkandidaten over het interpreteren en noteren van schades binnen de gestelde normering van het CROW.

Een mooie klus dus voor onze weginspecteur John!