icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 december 2018

Vertrek Peter van der Wee als algemeen directeur bij M.J. Oomen Moerdijk

Peter van der Wee vertrekt per 31 december 2018 als algemeen directeur bij M.J. Oomen Moerdijk. Diederik Winkel is per 01 januari 2019 aangesteld als zijn opvolger.

Peter vd Wee wolk

Duurzaam en innovatief

De maand december betekent voor ons niet alleen het afscheid van 2018, maar ook het afscheid van onze algemeen directeur Peter van der Wee. Peter is 15 jaar lang werkzaam geweest binnen M.J. Oomen Moerdijk en heeft zich in deze jaren onder meer hard gemaakt voor duurzaamheid en innovatie. Mede op basis van zijn gedrevenheid hebben we een visie ontwikkeld waarbij we inzetten op meervoudige waardecreatie, economisch, ecologisch en sociaal.

 

Op de woordwolk die Peter van de collega’s heeft gekregen, wordt hij onder andere omschreven als een verbinder, als passievol, inspirerend, menselijk en innovatief. Eigenschappen die volgens ons naadloos aansluiten bij zijn nieuwe uitdagingen als Innovatiemanager binnen de divisie Infrastructuur Nederland bij VolkerWessels.

 

De opvolger van Peter van der Wee is Diederik Winkel.