icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 november 2020

Per oplegger richting de rioolput

Zolang de putten nog niet naar onze inspecteurs komen, gaan onze inspecteurs nog altijd naar de putten. Daarbij laten zij zich door niets stoppen. Dat blijkt ook weer in de haven van Vlissingen.

Rioolinspectie rondom de haven van Vlissingen

M.J. Oomen Moerdijk voert in Vlissingen leidinginspecties uit rondom het havengebied. Dat vraagt creativiteit en inventiviteit. Sommige van de inspectieputten zijn namelijk lastig bereikbaar vanwege het drassige terrein eromheen. Zodoende is besloten om de gehele inspectie-unit op een oplegger te rijden om zo bij de putten te komen. Eenmaal bij de put aangekomen wordt de put vanaf de oplegger geïnspecteerd.

Die inspecties worden uitgevoerd in opdracht van North Sea Port Netherlands. Doel van de opdracht is het in kaart brengen van de leidingen, de status van de strengen en het bijwerken van de data.