icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 juni 2021

Nieuw uiterlijk kantoor Moerdijk

Bij het kantoor in Moerdijk is de bestickering van de voorkant van het pand vorige week vernieuwd. De stickers op het glaswerk in het midden van het pand zijn met een nieuw uiterlijk gezet door van Eekeren reclame. Een langverwachte vernieuwing, waardoor ons kantoor weer een opvallende verschijning is.

Nieuw beeldmerk

Naast het feit dat de voorkant dus opnieuw is bestickerd, is er ook voor gekozen om dit te doen met een geheel nieuw beeldmerk. Een uiterlijk waarbij we gelijk opvallen en waarmee we de mensen die het zien, ook een beter beeld willen geven van onze werkzaamheden. Vandaar ook dat we de inspectiewerkzaamheden hier meer in wilden uitlichten. Hiervoor willen wij Ernst-Jan Veuger dan ook bedanken, voor zijn mooie foto die we mochten gebruiken. Naast de voorgevel zijn we ook bezig met het vernieuwen van de bestickering op alle wagens, hierover volgt later meer.

Vacatures

Wil jij werken in dit vernieuwde pand of rijden met de binnenkort vernieuwde wagens? Neem dan snel een kijkje bij onze beschikbare vacatures.