icon-arrow-right
HomeNieuws Monitoring kwaliteit rioolreparaties (deel- en hoedliners)

Monitoring kwaliteit rioolreparaties (deel- en hoedliners)

Actueel

De afgelopen twintig jaar plaatste Omni Relining duizenden deelliners in rioolstelsels door heel Nederland en België. Met behulp van deze plaatselijke reparatiemethode herstellen we infiltraties en scheuren. Op die manier verlengen we de functionaliteit van de rioolstreng met een aanzienlijke tijd. Maar wat is aanzienlijk? Tijd voor een onderzoek! 

40 reparaties gecontroleerd

Standaard zit op de geplaatste reparatie vijf jaar garantie, maar concrete praktijkervaring rondom deze termijn is echter schaars. Voor M.J. Oomen Moerdijk reden om, bijna tien jaar later, ons eigen werk te controleren. We hebben zodoende onderzoek gedaan naar onze renovatiewerkzaamheden in een gemeente waar we in 2010 circa veertig reparaties hebben uitgevoerd.

Controle beeld rioolreparatie

Enkel verkleuring

Alle veertig deel- en hoedliners zijn gedetailleerd geïnspecteerd en vergeleken met de opleverinspectie. Los van wat verkleuring, sloten de deelreparaties de gerepareerde schades nog altijd hermetisch af en vertoonden deze nog geen sporen van slijtage of kwaliteitsvermindering. Op grond hiervan mogen wij verwachten dat onze deelreparaties een stuk langer meegaan dan werd aangenomen.

Nieuws

Meer nieuws

Met renovatie 10 km Amersfoorts riool maakt M.J. Oomen Moerdijk rioolcyclus compleet

Deze week beginnen we met het renoveren van de riolering in de gemeente Amersfoort. In totaal repareren en renoveren we daar...

+