icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 februari 2024

M.J. Oomen Moerdijk overgenomen door DJZ Groep

M.J. Oomen Moerdijk is met ingang van dinsdag 27 februari onderdeel van de DJZ Groep. De DJZ Groep is dienstverlener en werkt met veel passie aan de veiligheid van de (water)wegen en het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Met deze overname breidt de DJZ Groep haar dienstverlening verder uit op het gebied van rioolbeheer.

Voor onze medewerkers, klanten en toeleveranciers verandert er voorlopig niets. Als M.J. Oomen Moerdijk blijven wij ons werk met veel toewijding uitvoeren. Veiligheid, kwaliteit en samenwerken blijven de uitgangspunten van ons werk.

Met deze overname breidt de DJZ Groep haar dienstverlening verder uit op het gebied van rioolbeheer. Gerrit Zuurmond, directeur DJZ Groep: ‘We zijn verheugd om de activiteiten van M.J. Oomen Moerdijk toe te voegen aan onze dienstverlening. M.J. Oomen Moerdijk heeft de afgelopen jaren een goede reputatie en sterke positie in de markt weten neer te zetten. We kijken ernaar uit om samen te werken met dit gepassioneerde team. Door gerichte investeringen in mensen en materieel zullen we de dienstverlening van M.J. Oomen Moerdijk verder verstevigen.’

Diederik Winkel, directeur M.J. Oomen Moerdijk: ‘De dienstverlening van ons bedrijf sluit naadloos aan bij het dienstverlenend karakter en het werkveld van de DJZ Groep. Deze overname zorgt ervoor dat wij onze dienstverlening op het gebied van rioolbeheer nog verder kunnen uitbreiden. Wij zien de samenwerking dan ook met volle vertrouwen tegemoet.’

Veelgestelde vragen

Wat betekent dit voor mij als klant?

Voor u als klant zullen er geen merkbare veranderingen zijn. Wij als M.J. Oomen Moerdijk houden onze eigen naam en huisstijl en zullen dus herkenbaar blijven voor u. Daarnaast blijven wij gevestigd in Moerdijk op de Distriboulevard 13.  

Wat betekent dit voor mijn beheer- en onderhoudscontract met M.J. Oomen Moerdijk?

De beheer- en onderhoudscontracten zullen voortgezet worden in ongewijzigde vorm en de communicatie is met dezelfde contactpersonen als die u momenteel heeft. Heeft u vragen over een lopend project, contract of samenwerking? Neem voor vragen contact op met uw contactpersoon van M.J. Oomen Moerdijk of anders via het algemene telefoonnummer 0168 365 570.

Wat betekent de overname voor onze dienstverlening?

De dienstverlening van ons bedrijf sluit naadloos aan bij de dienstverlening van de DJZ Groep. Dit houdt in dat wij onze huidige dienstverlening met veel gedrevenheid en toewijding blijven uitvoeren. Hierbij staan onze collega’s van weginspectie, rioolinspectie, rioolrenovatie en beheer en advies voor u klaar. Mocht u vragen hebben over wat de overname voor u betekent of over onze dienstverlening, neem dan contact op met uw contactpersoon van M.J. Oomen Moerdijk. Wij staan u graag te woord of komen bij u op de koffie voor een toelichting.

Wat verandert er voor mij als toeleverancier?

Voor u als toeleverancier zullen er geen merkbare veranderingen zijn.

Veranderen de gegevens van M.J. Oomen Moerdijk?

Alle algemene gegevens blijven zoals ze nu zijn. Dit houdt in dat onder andere de KvK nummers, de bankgegevens, ons adres en het algemene telefoonnummer gelijk blijven. Voor deze gegevens verwijzen wij u door naar onze pagina met hierop een overzicht van de algemene gegevens per bedrijfsonderdeel.