icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 december 2018

M.J. Oomen Moerdijk op de BouwApp

Wanneer je wilt weten of het gaat regen, dan check je Buienradar. Benieuwd naar files of snelheidscontroles? Flitsmeister. En voor het plannen van je reis met het ov gebruik je de app van 9292. Maar hoe zit het met die werkzaamheden bij jou in de buurt? Wat is de voortgang? Hoelang gaat het nog duren voor het project klaar is? Waar geef je jouw mening over de aannemer en hoe kom je met hen in contact?

MJO en BouwApp

De BouwApp

Hiervoor is er De BouwApp en wij van M.J. Oomen Moerdijk doen eraan mee! Wanneer je De BouwApp download op je telefoon of tablet, kun je precies zien welke werkzaamheden bij jou in de buurt plaatsvinden. Je vindt er informatie over het project, de planning, updates, contactinformatie en je kunt er jouw mening geven over de werkzaamheden.

Volg ons in Oosterhout

Op dit moment houden wij je via deze app op de hoogte over de voortgang van de renovatie en reparatie van de riolering in Oosterhout. Vanaf volgend jaar gaan we de app benutten voor nog meer projecten en zo ben je dan altijd op de hoogte van onze werkzaamheden!

KWS App

Er is ook een speciale variant van de BouwApp, met daarin alle projecten en werkzaamheden van KWS: de KWS App. Uiteraard vind je ook daar onze werkzaamheden terug.