icon-arrow-right
HomeNieuws M.J. Oomen Moerdijk gaat nog dit jaar 10 km riool renoveren en repareren in Amersfoort

M.J. Oomen Moerdijk gaat nog dit jaar 10 km riool renoveren en repareren in Amersfoort

Actueel

Vanaf mei starten onze collega’s van Omni Relining met het renoveren en repareren van bijna 10 kilometer aan riool in de gemeente Amersfoort. Geen onbekende locatie, want ook in 2018 en 2019 mochten wij aan de slag in de gemeente. Dit maakt tevens de gehele cyclus van onze rioolwerkzaamheden compleet, want ook onze rioolinspecteurs voerden in de gemeente inspecties uit. Daaropvolgend bekeken onze adviseurs van Integraal Beheer de inspectiebeelden om deze te classificeren op de te nemen maatregelen en nu is het de beurt aan onze renovatieploeg.

Beste score EMVI-plan

Het werk is gegund om basis van een EMVI-aanbesteding. Ons plan werd hierbij als best beoordeeld en zodoende gaan we voor het derde achtereenvolgende jaar aan de slag in de gemeente. Duurzaamheid is daarbij voor de gemeente een belangrijk punt en met onze duurzame aanpak wisten we dan ook hoog te scoren. Zo bezitten we bij M.J. Oomen het CO2-bewust certificaat niveau 5 en ook ons duurzame aanpak op het werk zelf werd goed beoordeeld. We behaalden o.a. de hoogste score door de wijze waarop het transport van de te gebruiken kousen en de afvalstromen gaan afhandelen.

Relining1

Planning

In totaal zal Omni Relining bijna 10 kilometer van het riool gaan repareren en renoveren. Daarmee beginnen we medio mei en we streven ernaar om dit uiterlijk in de eerste week van november af te ronden.

 

Meer informatie over de technieken vind je hier.

Nieuws

Meer nieuws

Met renovatie 10 km Amersfoorts riool maakt M.J. Oomen Moerdijk rioolcyclus compleet

Deze week beginnen we met het renoveren van de riolering in de gemeente Amersfoort. In totaal repareren en renoveren we daar...

+