icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 maart 2022

Geslaagde editie van de Aqua Nederland vakbeurs 2022

Na een tijd waarin beurzen en netwerken onmogelijk was door Covid-19, was het deze week dan toch echt tijd voor weer een mooie vakbeurs. 15,16 en 17 maart werd in de Evenementenhal in Gorinchem de Aqua Nederland beurs gehouden. Een vakbeurs voor allerlei bedrijven die bijdragen aan de watercyclus en het hebben van schoon drinkwater in Nederland.

Daarom stonden wij ook op deze beurs om aan de geïnteresseerde bezoekers onze werkzaamheden te laten zien. Met onder andere een radarcamera voor inspectie en een quicklock voor renovatie. Tijdens de beurs werden ook vele lezingen gehouden over het belang en innovaties binnen de Nederlandse watercyclus. 

Het was erg fijn om na een lange tijd verschillende opdrachtgevers, gemeentes en collega bedrijven weer te ontmoeten. Iedereen bedankt die onze stand heeft bezocht!

WhatsApp Image 2022-03-17 at 08.34.56.jpeg