icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 oktober 2019

Bewust rioleringsbeheer in de provincie Noord-Holland

M.J. Oomen Moerdijk heeft de opdracht gekregen om voor verschillende gemeentes in de provincie Noord-Holland een plan van aanpak voor 'bewust beheer' van de riolering op te stellen. Onder de opdrachtgevers vallen de gemeentes: Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Bewust rioleringsbeheer

Bewust rioleringsbeheer gaat om het effectief en doelbewust nemen van beslissingen over onderhoud en vervanging van de riolering. Deze beslissingen komen systematisch en transparant tot stand. Bij de afweging wordt een balans gezocht tussen kosten, kwaliteit en risico’s. Het plan van aanpak moet inzicht geven welke stappen gezet moeten worden om dat te bereiken. Deze werkzaamheden vallen onder het specialisme van onze collega's die zich dagelijks bezighouden met rioolbeer en -advies. 

Integraal Beheer sfeerbeeld groepje

Gunning op basis van het plan van aanpak

De opdracht is gegund op basis van de praktische insteek van ons plan van aanpak en het feit dat wij niet allen focussen op de inhoud, maar ook op de mensen die het moeten gaan doen en de organisatie waarin zij werken. De opdracht is tevens een mooie verbreding van de dienstverlening van onze specialisten op dit gebied.