icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 april 2020

3D-inspectie bij aannemen rioolinspectie Baarn en Soest

Eind vorige maand ontvingen we de definitieve opdracht voor het reinigen en inspecteren van in totaal 41 km riolering in de gemeenten Baarn en Soest.

Panoramo inspectie

3D-inspecties

Met deze inspectieopdracht voor de gemeenten Baarn en Soest krijgen we te maken met een nieuwe opdrachtgever. In totaal gaan we aan de slag met het reinigen en inspecteren van 41 km aan riolering. In de gemeente Baarn doen we dit door middel van een 3D-inspectie. Bij deze 3D techniek rijdt de Panoramo-camera met constante snelheid door de te inspecteren leiding. Er worden continu 3D-foto’s gemaakt die later met speciale software worden verwerkt tot een video. Deze opnamen worden naderhand op kantoor geclassificeerd en beoordeeld. Het voordeel van deze 3D-beelden is dat de opdrachtgever de leiding ook  kan bekijken alsof hij zelf achter de knoppen van onze camera zit. Zo kan ook achteraf elk gewenst detail bekeken worden.

Aanvullende werkzaamheden

Naast de reinigings- en inspectiewerkzaamheden, zullen we enkele freeswerkzaamheden verrichten en gaan we aan de slag met het inmeten van de BOB-maat van zo’n 350 putten.