icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 februari 2023

2023 gestart met de jaarlijkse opleidingsweek!

De eerste weken van het nieuwe jaar staan bij ons steevast in het teken van opleiden en nieuwe kennis vergaren. Daarom houden we voor al onze medewerkers weer de jaarlijkse opleidingsweek!

IMG_20230112_151933.jpg

Deze week staat in het teken van cursussen en opleidingen om ons werk in het nieuwe jaar nog veiliger, efficiënter en slimmer uit te voeren. Veel van onze medewerkers hebben een BHV cursus op maat gevolgd zodat ze bij allerlei calamiteiten rondom de veiligheid van mensen, stuk voor stuk goed kunnen handelen. Daarnaast hebben de buitendienst medewerkers een cursus gekregen in het meten van gevaarlijke gassen en dampen en het werken met onafhankelijke ademlucht.

In het kader van veiligheid zijn medewerkers van zowel de buiten- als de binnendienst op training Veilig Werken in het Riool geweest bij R3B, Safety & Rescue in Zevenbergen. Bij deze speciaal op maat gemaakte opleiding zijn onze medewerkers getraind op het werken in- en rondom besloten ruimtes. Denk hierbij aan het evacueren van een persoon uit een put of buis en het veilig afdalen in een put middels een driepoot.

De opleidingsweek is afgesloten met een gezellige borrel in Moerdijk. Met alle trainingen zijn onze medewerkers weer meer bewust van het belang van veilig werken. We werken namelijk altijd veilig, of we werken niet!