icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Optimalisatie van inspectiedata

Voor een goed beheer is het belangrijk om alle data van het riool beschikbaar te hebben. Wij zorgen ervoor dat u altijd de meest actuele inspectiedata bij de hand heeft. Door het structureel en goed archiveren van deze data kunt u altijd de data die u zoekt terugvinden.

KMF_190412_MJOOMENMOERDIJK_HIRES-3.jpg

Bij het optimaliseren van inspectiebestanden matchen we de strengen die aanwezig zijn in de inspectiebestanden aan de strengen die aanwezig zijn in het beheersysteem. Dit is nodig om de geïnspecteerde strengen goed weer te kunnen geven in het beheersysteem. De aanwezige data wordt geïnventariseerd, ingericht en gecontroleerd. Vervolgens gaan we de inspectiebestanden toevoegen aan het beheersysteem en de eventueel aanwezige inspectiebestanden opnieuw matchen aan de database. Hiermee ontsluiten wij uw inspectie-data snel en toegankelijk.