HomeRenovatie

Renovatie

Alle afvalwaterstelsels zijn aan slijtage onderhevig. Als de technische levensduur van een stelsel is bereikt. Maar er geen aanpassingen in ligging en capaciteit noodzakelijk zijn, dan is renovatie of het uitvoeren van deelreparaties wellicht een oplossing.

Logo Omni Groot

Omni Relining biedt passende mogelijkheden voor elke relining

Als onderdeel van de divisie Realisatie van de M.J. Oomen Moerdijk, is Omni Relining een sterke speler in de markt van rioolrenovatie. Omni Relining bundelt veelzijdige expertise op dit gebied.

 

Zoals de naam Omni Relining aangeeft, zijn wij allround in het realiseren van oplossingen en specialist in relining technieken.

 

Omni Relining biedt de meest complete en passende mogelijkheden voor relining op basis van zowel glasvezelsystemen als polyester naaldviltsystemen. Voor deelrenovaties passen wij reliningtechnieken met partliners of hoedliners toe. Daarnaast voeren wij putrenovaties en manuele deelrenovaties uit in mantoegankelijke riolen.

Relining

Bij de renovatie van riolering worden steeds vaker sleufloze methodes toegepast. Bij vrijverval riolen is de innovatieve techniek van ‘relinen' een prima alternatief voor het vervangen van...

Lees meer

Deelrenovatie

Plaatselijke schades aan riolen, zoals scheuren, lekkages, zandinloop, boomwortelingroei en voegverplaatsingen, dienen snel en adequaat verholpen te worden.

Lees meer

Aanbrengen deelreparaties

Onderstaand een foto-overzicht hoe de voorbereidingen voor/en het aanbrengen van deelreparaties oftwel deelrenovaties op de werklocatie uitgevoerd wordt:

Lees meer
+