icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Amsterdam

Weginspectie Amsterdam

M.J. Oomen Weginspectie voert van 2018 tot en met 2021 weginspecties uit voor de gemeente Amsterdam. In het project zijn wij verantwoordelijk voor de technische uitvoering. We bieden de gemeente daarbij de mogelijkheid om via onze software mee te kijken bij de productie.  

Opdrachtgever
Gemeente Amsterdam
Werkzaamheden
Mutatie verwerkingen doorvoeren, Inspectie CROW 146, Inspectie Klein Onderhoud, Ondersteuning bieden bij uitwisseling van de bestanden
Uitvraag
EMVI-aanbesteding
Looptijd
2018-2021
Omvang
ca. 170.000 wegvakonderdelen per 2 jaar
Team
Vijf weginspecteurs , applicatiebeheerder, coördinator, projectleider
Overig
De inspecties worden voor 95% lopend uitgevoerd

Controleren en actualiseren van de data

Het zwaartepunt van het werk ligt bij het vastleggen van de actuele kwaliteit van de verhardingen. Daarnaast is het van groot belang dat wij de vaste gegevens controleren en actualiseren. We controleren daarbij tevens de geografische gegevens en passen deze aan, daar waar deze verwerking niet mogelijk is, melden wij de mutatie achterstanden aan de opdrachtgever. Tevens voeren wij een administratieve en geografische registratie van het klein onderhoud uit.

Een uniek project

De combinatie van de werkzaamheden en de dynamiek van een van de grootste steden in Nederland, maakt dit project uniek. In een gemeente als Amsterdam vinden continu veranderingen plaatsen in de openbare ruimte. Dit maakt dat de weginspecteurs veel data moeten verwerken op bijzondere plaatsen en in bijzondere situaties, denk bijvoorbeeld aan de tunnels of de altijd drukke toeristische locaties die Amsterdam rijk is. Kortom uitdagende werkzaamheden met unieke omstandigheden.