icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Schoonhoven

Rioolreiniging en -inspectie Schoonhoven

In maart 2020 ontving M.J. Oomen Moerdijk de opdracht voor het reinigen en inspecteren van 15.765 meter riolering in de stad Schoonhoven. De opdrachtgever (gemeente Krimpenerwaard) ontvangt van ons een volledig digitale rapportage van de staat van het riool, aangevuld met XYZ- en BOB-metingen van de putten. Daar waar nodig zullen wij ook freeswerkzaamheden uitvoeren om ingegroeide wortels of andere obstakels te verwijderen.

Opdrachtgever
Gemeente Krimpernerwaard
Werkzaamheden
Rioolreiniging, rioolinspectie en freeswerkzaamheden
Uitvraag
Directe uitvraag van de opdrachtgever
Looptijd
2020
Omvang
15.765 meter riolering
Het team voor project
Twee reinigers, twee inspecteurs, twee freesmachinisten, een uitvoerder en een projectleider
Betrokken partners
Suez

Volledig digitaal

De uitvoering van de inspecties komt tot stand conform de normen NEN3399/EN 13508 en BRL K10014 en BRL K10015. Bij sommige strengen passen wij de werkwijze toe die aansluit op ons Operationeel Beheerproces. Hierbij hebben wij de werkwijze verder gedigitaliseerd en geoptimaliseerd met een duidelijke doelstelling, betere aantoonbaarheid op basis van feiten en digitale vastlegging. Dit leidt tot een betere beheersing van de kosten alvorens ze zijn gemaakt.