icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Oosterhout

Renovatie en Reparatie Riolering Oosterhout

In opdracht van de gemeente Oosterhout is M.J. Oomen Moerdijk (Omni Relining) van start gegaan met het project ‘Renovatie en Reparatie Riolering Oosterhout’. Deze werkzaamheden voor het project vinden plaats in de het Centrum en Oosteind.

Werkzaamheden
Renoveren en repareren van de riolering
Planning
Week 45 (2018) tot en met week 10 (2019)
M.J. Oomen Moerdijk
OMNI Relining
Handing
Volg de voortgang via de BouwApp of de app van KWS (te downloaden in App Store of Google Play Store)

Relinen

Het riool zal op een aantal locaties gerepareerd worden door middel van zogenaamde deelliners en hoedliners. Bij deze techniek wordt de binnenkant van het riool via een putschacht voorzien van nieuwe binnenbekleding. Dit gebeurt bijvoorbeeld ter plaatse van een scheur of verzakking in het riool. Deze methode heeft als voordeel dat er geen straten opengebroken hoeven te worden en hierdoor is er sprake van minder overlast. Op enkele locaties is het herstellen van het riool van binnenuit echter niet mogelijk. Hier zullen wel kleinschalige graafwerkzaamheden worden verricht.

Eventuele overlast

Tijdens het uitvoeren van de plaatselijke reparaties staan ze met groot materieel op de weg. Het materieel zal hierbij zodanig opgesteld worden, dat het voor u de minste overlast bezorgd. We kunnen echter niet voorkomen dat u geen enkele overlast van de werkzaamheden ervaart.

Bouwapp en KWS-app

De voortgang van onze werkzaamheden kun je volgen via de BouwApp of de app van KWS. Beide apps zijn te downloaden in de Google Play Store en App Store. Hier geven we onder andere aan wat doen, in welke straten we al zijn geweest en waar we nog werkzaamheden moeten verrichten. Je kunt hier ook ons en onze werkzaamheden beoordelen en vragen stellen via de chat.