icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zaanstreek-Waterland

Bewust rioolbeheer Zaanstreek-Waterland

M.J. Oomen Moerdijk heeft de opdracht gekregen om voor verschillende gemeentes in de provincie Noord-Holland het plan van aanpak voor 'bewust beheer' van de riolering op te stellen. Onder de opdrachtgevers vallen de gemeentes: Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Wat
Opstellen plan van aanpak bewust rioolbeheer
Opdrachtgever
Zaanstreek-Waterland
Betrokken partijen
Acht gemeentes en een hoogheemraadschap

Bewust rioleringsbeheer

Bewust rioleringsbeheer gaat om het effectief en doelbewust nemen van beslissingen over onderhoud en vervanging van de riolering. Deze beslissingen komen systematisch en transparant tot stand. Bij de afweging wordt een balans gezocht tussen kosten, kwaliteit en risico’s. Het plan van aanpak moet inzicht geven welke stappen gezet moeten worden om dat te bereiken. Deze werkzaamheden vallen onder het specialisme van onze collega's die zich dagelijks bezighouden met rioolbeer en -advies. 

Contactpersoon
Bran van Bekkum
Specialist Beheer & Advies
b.vanbekkum@mjoomen.nl