icon-arrow-right
HomeNieuws Kosten besparen door efficiënte weginspectie

Kosten besparen door efficiënte weginspectie

Actueel

M.J. Oomen Groep denkt graag mee over hoe processen sneller en efficiënter kunnen en daardoor besparingen opleveren voor haar klanten. Zo hebben we ook de processen binnen de weginspectie tegen het licht gehouden.

Weginspectie

Binnen de bestaande (oude) processen moesten we een aantal keren het veld in om verhardingen en de aanwezige schades te beoordelen. Dit kostte veel tijd en inzet van mensen. Binnen het nieuwe proces c.q. de nieuwe werkwijze besparen we tijd en inzet op deze processen.

 

Door het werk in de eerste inspectieronde, breder en gedetailleerder in beeld te brengen, zijn we in staat om een deel van de processen te combineren. Middels deze ketenintegratie kunnen we bij de maatregeltoets tijd en geld besparen voor u als klant. Uw gemeente kan hierdoor sneller door de beoordelingsfase.

Meer informatie?

Meedenken met klanten over zijn of haar doelstellingen heeft geleid tot inzichten en kennis. Deze kennis zetten wij op pragmatische wijze actief in om betere en actuele beheerdata te leveren. Wilt u de mogelijkheden voor uw gemeente bespreken in een maatgericht gesprek? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Contactpersoon is Egon Hendriks: 06 - 14 35 10 12 of e.hendriks@mjoomen.nl

 

+