icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 maart 2020

Vier jaar lang reinigen en inspecteren in Leeuwarden

Op donderdag 20 februari vond in Leeuwarden de aftrap plaats van het door ons aangenomen werk in de gemeente. De komende vier jaar gaan we ons hier bezighouden met het rioolonderhoud.

Maximale score EMVI-plan

De komende vier jaar gaan we in Leeuwarden aan de slag met rioolonderhoud van de gemeente. Hierbij zullen we de gemeente ontzorgen in het beheer, al blijven zij wel in control. Het werk hebben we binnengehaald op basis van ons EMVI-plan. In dit plan gaan we onder andere in op het voorkomen van overlast voor omwonenden en het duurzame karakter van onze aanpak. Uiteindelijk beoordeelde de gemeente ons plan met de maximale score en daar zijn we trots op. Naast het reinigen en inspecteren van het riool, verwerken we de vrijgekomen data digitaal en stoppen we deze in de cloud. Op die manier zijn de gegevens altijd, overal en voor iedereen toegankelijk.

Reinigen en inspecteren riolering Leeuwarden

Geen onbekende locatie

De gemeente Leeuwarden is overigens geen onbekend terrein voor M.J. Oomen. Eerder hebben we hier al gewerkt aan enkele losse opdrachten en we zijn dan ook blij dat we hier nu de huisaannemer zijn voor de komende vier jaar. Naast de reguliere reiniging en inspectie nemen we ook alle opleverinspecties voor onze rekening.