icon-arrow-right
HomeNieuws Wij kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen

Wij kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen

Actueel

Sinds kort is M.J. Oomen Groep partner van Stichting ANDERS. Stichting ANDERS verbindt mensen die hulp nodig hebben en mensen die willen helpen. De stichting daagt ondernemers uit om zichzelf beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die ondersteuning nodig hebben.

Samen bijdragen aan een mooiere wereld

Onze ambitie is om in 2025 een Social Enterprise te zijn. Wij willen elke dag maatschappelijke betekenis realiseren voor medewerkers, partners, klanten, aandeelhouders/financiers, het milieu en de maatschappij. Hiervoor hebben wij onder andere een Sociaal Maatschappelijke Waarde Beleid opgesteld. Op verschillende wijzen verwezenlijken wij sociaal maatschappelijke waarde en wij zijn dan ook blij dat wij nu partner zijn van Stichting ANDERS. De stichting sluit perfect aan bij wie wij zijn.

Zo doen wij dat

Mensen helpen die in een bepaalde situatie niet zelfredzaam zijn? Wij helpen individuen of maatschappelijke organisaties in onze regio graag met onze expertise en diensten. Hulpvragen die aansluiten bij wat wij kunnen, koppelt Stichting ANDERS aan ons. Op deze manier komen wij in contact met mensen die wij een handje kunnen helpen.

Waar helpen wij bij

Als civiele aannemer, met als specialisatie water, kunnen wij hulpvragen beantwoorden rondom: grondverzet, betonwerk, camera inspectie, inzet van mensen en machines, rioolreparaties en stellen wij afvalstromen beschikbaar, zoals hout en stenen. Daarnaast kunnen wij antwoord geven op sociaal maatschappelijke hulpvragen met betrekking tot HRM, innovatieve businessmodellen en rioolvraagstukken.

 

Benieuwd naar Stichting ANDERS of wat u kunt betekenen? Neem een kijkje op: www.stichtinganders.nl

+