icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 november 2020

Samenwerking KWS, Visser & Smit Hanab en MJO in havengebied Breskens

M.J. Oomen Moerdijk voert samen met de VolkerWessels-ondernemingen KWS en Visser & Smit Hanab werkzaamheden uit in het havengebied van Breskens. Doel van de werkzaamheden is de herontwikkeling van de infrastructuur in het gebied. KWS is daarbij hoofdaannemer en het werk wordt uitgevoerd in opdracht van bouwontwikkelaar Caffarelli BV.

Het project is onderverdeeld in vijf fases. Op dit moment worden fase 2 en 3 uitgevoerd. Dit betreft de infrastructuur rond de nieuwe Pharos Residence. Onderdeel van deze werkzaamheden is de aanleg van het rioolstelsel. De realisatie hiervan is uitgevoerd door KWS en Visser & Smit Hanab. M.J. Oomen is gevraagd voor de opleverinspectie van het riool. Bij de opleveringscontrole controleren we op locatie, aard en omvang van de objecten, maar ook op toestand van de buizen. aansluitingen, verbindingenhoogteligging, lengteprofiel en afstroming.