icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 januari 2022

Opleidingsweek 2022 weer een groot succes!

De eerste weken van het nieuwe jaar staan bij ons steevast in het teken van opleiden en nieuwe kennis vergaren. Daarom houden we ook in deze tijd, voor al onze medewerkers weer de jaarlijkse opleidingsweek!

Deze week staat in het teken van cursussen en opleidingen om ons werk in het nieuwe jaar veiliger, efficiënter en slimmer uit te gaan voeren. Met onder andere een steiger waarmee we een put nabootsen, een bhv-training en het beter herkennen van bepaalde gassen en dampen. Door de steiger kunnen we onder andere ons kantoorpersoneel laten zien wat er zich in de buitendienst plaats vindt en het buitenpersoneel leert hoe je iemand die onwel wordt veilig uit de put kan helpen.

Daarnaast hebben de buitendienst medewerkers een cursus gekregen in het beter herkennen van gevaarlijke gassen en dampen. En ze hebben geleerd om nog veiliger te werken langs de weg, zodat we het risico op ongelukken nog meer kunnen beperken.

Al onze medewerkers hebben ook een bhv-cursus gekregen zodat ze bij allerlei calamiteiten rondom de veiligheid van mensen, stuk voor stuk goed kunnen handelen. We werken namelijk altijd veilig, of we werken niet!

Foto bericht connect opleidingsweek.PNG