icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 juli 2019

M.J. Oomen gaat de komende vier jaar in Den Bosch aan de slag

De komende vier jaar reinigt en inspecteert M.J. Oomen Moerdijk het riool in de gemeente 's-Hertogenbosch. De aanbesteding is gegund op basis van een EMVI-plan en een bijbehorende casus. M.J. Oomen Moerdijk wist het onderscheid te maken op basis van de casus en dat wil zeggen dat met name ons plan van aanpak uniek en vooruitstrevend is.

Ontzorgend karakter en proactieve houding

Voor de aanbesteding van het reinigen en inspecteren van het riool in de gemeente Den Bosch werd gevraagd om een EMVI-plan inclusief een casus. Deze casus bestond uit het schrijven van een plan van aanpak. M.J. Oomen wist zich met name op basis van het plan van aanpak te onderscheiden en wist zodoende de inschrijving te winnen. De gemeente is hierbij in het bijzonder overtuigd van het ontzorgende karakter waarop wij het reinigen en inspecteren gaan uitvoeren. Daarnaast onderscheiden we ons door een proactieve houding en ons digitale proces dat dit alles aantoonbaar maakt. 

Het project is per juli van dit jaar ingegaan en loopt in totaal vier jaar. Suez en DataQuint zijn betrokken als onze partners bij het project.