icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 januari 2022

Meehelpen aan het opknappen van Rotterdam the Hague Airport

Begin oktober zijn wij benaderd door KWS Infra om een project uit te voeren op een unieke locatie. Vorige week hebben we namelijk reliningwerkzaamheden uitgevoerd op Rotterdam The Hague Airport. In samenwerking met KWS hebben we hier werkzaamheden uitgevoerd, als onderdeel van het onderhoud taxibaan Victor.

Doordat de projectlocatie niet vooraf bezocht kon worden, konden de benodigde toegangspunten pas in het werk gelokaliseerd en toegankelijk gemaakt worden. Na het in beeld brengen van deze putten, werden op de baan op 5 plekken reliningen aangebracht. Dit was door het weer een uitdagende opgave, maar de reliningen zijn goed aangebracht, waardoor het vliegveld snel weer open kon.

Tijdens de werkzaamheden is het vliegveld zelf dus zeven dagen gesloten voor bezoekers. Het laatste onderhoud aan deze taxibaan dateerde namelijk alweer uit eind jaren 90. Naast het onderhoud aan de riolering onder de baan zijn ook het asfalt, de verlichting en de markering van de landingsbaan aangepast.