icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 september 2019

Weginspecteurs M.J. Oomen Moerdijk in opdracht van Aveco de Bondt aan de slag in Gooise Meren

In opdracht van met Aveco de Bondt gaat van M.J. Oomen Moerdijk aan de slag met het inspecteren van de wegen in de gemeente Gooise Meren. Hieronder vallen de plaatsen Bussum en Naarden. De gunning, die werd gewonnen op basis van het plan van aanpak is beoordeeld met een 9 op een schaal van 0-10.

Gert-Jan, werken bij

Kapitaalvernietiging voorkomen en veiligheid waarborgen

De definitieve gunning leidt tot een eenmalig contract waarbij M.J. Oomen Moerdijk (MJO) als onderaannemer zorg draagt voor het inspecteren van de wegen en het bijwerken van de vaste data van het wegenareaal. Naast het uitvoeren van de gevraagde inspectiemethodiek registreren de inspecteurs ook aanvullende gegevens. Zo komen ook de omgevingsfactoren in beeld die van invloed zijn op het wegbeheer. Op deze manier kan de gemeente bewuste keuzes maken die kapitaalvernietiging voorkomen en de veiligheid van de eindgebruikers waarborgen.

Concernkracht

De samenwerking is een goed voorbeeld van de concernkracht van VolkerWessels, waarbij de verschillende expertises en specialismen gebundeld worden tot de beste oplossing voor de opdrachtgever.