icon-arrow-right
HomeNieuws GBI-dag 2016

GBI-dag 2016

Actueel

De kern van rioolbeheer is het verwerken, selecteren en beoordelen van data. Van daaruit worden praktische maatregelen en onderzoekskeuzes bepaald. M.J. Oomen biedt innovatieve oplossingen voor de operationele verwerking en beoordeling van deze riooldata. Een voorbeeld hiervan is de InfraViewer 3.0: u kunt hiermee zelf selecteren, beoordelen, importeren en exporteren in meerdere bestandsformaten. U kunt dus de kaartgekoppelde beelden effectief inzetten voor uw rioolbeheer.

IV3.0

Realtime in control

Een ander groot voordeel van het samenwerken met M.J. Oomen is dat inspectiedata realtime te volgen zijn. U heeft als opdrachtgever direct inzichtelijk welke inspecties worden uitgevoerd en waar de werkzaamheden plaatsvinden. Zo bent u altijd ‘in control', staat daarbij niet meer voor verrassingen en kunt te allen tijde inspelen op de actuele situatie. Dit geeft u een voorsprong waardoor u proactief naar uw bewoners kunt acteren. Het beheersen van informatie en data geeft u de controle over uw werkzaamheden in plaats van dat u steeds verrast wordt door onverwachte situaties.

M.J. Oomen biedt u totale ontzorging op het gebied van rioolbeheer. Onze diensten concentreren zich op alle facetten van het dagelijks beheer van riolering. Dit houdt in dat M.J. Oomen zich bezig houdt met data, advies, realisatie en beheer & onderhoud op het gebied van de afvalwatercyclus.


Wilt u meer weten over bovenstaande onderwerpen? Bezoek dan onze stand tijdens de GBI-dag op 17 maart in de Reehorst te Ede. Onze medewerkers heten u van harte welkom!

+