icon-arrow-right
HomeNieuws M.J. Oomen ruim aanwezig tijdens de Week van ons Water

M.J. Oomen ruim aanwezig tijdens de Week van ons Water

Persberichten

In de week van 17 t/m 24 april 2015 organiseren gezamenlijke waterpartners de Week van ons Water, ook de M.J. Oomen Groep draagt haar steentje bij. We zijn te zien in Woensdrecht, Roosendaal, Steenbergen en Breda.

Week van het water2

Water van levensbelang

Maak tijdens de Week van ons Water kennis met water in jouw omgeving. Water is onlosmakelijk verbonden met ons leven.

 

De Week van het water is in drie jaar tijd uitgegroeid van een initiatief van gemeente Breda en waterschap Brabantse Delta tot een regionale activiteit.

 

Tijdens deze week kan iedereen in zijn of haar gemeente zien en ervaren dat water niet vanzelfsprekend is.

Woensdrecht, Roosendaal, Steenbergen en Breda

Op het werk Rubertstraat te Woensdrecht is vandaag het startschot gelost en is het eerste programma in de regio van start gegaan. Het gemengde riool wordt hier vervangen door een gescheiden vuil en schoon water riool.

 

Op vrijdag 17 april van 09.00-16.00 uur en zaterdag 18 april van 10.00-13.00 uur worden de werkzaamheden stilgelegd en kan iedereen onder leiding van medewerkers van de M.J. Oomen Groep een kijkje komen nemen naar en uitleg krijgen over datgene wat zich normaal gesproken alleen onder de grond afspeelt.

 

Op zaterdag kan er zowel in Woensdrecht, Roosendaal, Steenbergen als in Breda een kijkje genomen worden in het riool met een rioolinspectiecamera! In Steenbergen is naast inspectie ook rioolrenovatie materieel in actie te zien.

Meer informatie

Het volledige programma van "de week van ons water".

Woensdrecht waterloket

Steenbergen

+