icon-arrow-right
HomeNieuws Contacta 2015

Contacta 2015

Actueel

De M.J. Oomen Groep nodigt u graag uit op haar stand op de Contacta 2015. Het thema is dit jaar “De kracht van connecties”.

Wij geloven in die kracht en u staat daarin als relatie voor ons centraal. Verbinden en samenwerken verbreedt de horizon en verdiept ideeën waardoor het resultaat nog beter aansluit op de wensen van u en de eindgebruiker, de bewoner. Dit ziet u ook terug in onze stand, die wij delen met KWS Roosendaal. Een partner waarin wij toegevoegde waarde zien en veel mee samenwerken.

 

Op onze stand kunt u kennismaken met onze specialisten die zich met veel enthousiasme inzetten om samen met u te bouwen aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. De eerste stappen zijn reeds door ons gezet. Te denken valt onder andere aan onze kosten- en tijdbesparende integrale aanpak, het sluiten van de rioolbeheer cyclus. Een van de vervolgstappen is het realiseren van een prestatiegerichte integrale aanpak van de volledige openbare ruimte. Waarbinnen wij ons richten op de eco-effectieve watercyclus.

 

 

De Contacta kent de volgende openingstijden:

 

Dinsdag 3 november van 16.00- 22.00 uur
Woensdag 4 november van 14.00 – 22.00 uur
Donderdag 5 november van 14.00 – 22.00 uur

 

Het adres is: Zeelandhallen, Da Vinciplein 1 te Goes

Bent u geïnteresseerd in onze visie op de toekomst, de toekomst van onze sector, maak dan kennis met onze specialisten. Klikt u dan op onderstaande link voor gratis kaarten. U kunt ons vinden in hal 2, standnummer 904 en 905 op het Infra & Logistiekplein.

+