icon-arrow-right
HomeNieuws Aerial Inspection Service Partner

Aerial Inspection Service Partner

Actueel

Tecson Inspections sluit een exclusiviteitsovereenkomst af met Airfilms Technologies voor de inzet van Small Unmanned Aerial Systems.

Breed inzetbaar

De inzet van het Small Unmanned Aerial System (SUAS) is veelzijdig. Het onbemande luchtvaartuig is bij uitstek geschikt voor de gedetailleerde visuele inspectie van hoge industriële objecten. Naast flaretips en schoorstenen bijvoorbeeld ten behoeve van pijpbruggen, opslagtanks en andere industriële constructies.

Exclusieve samenwerking

Tecson Inspections heeft na jarenlang pionieren en succesvol inzetten van remote controlled luchtvaartuigen een gedegen partner gevonden in Airfilms Technologies. De combinatie van technische kennis op het gebied van remote controlled luchtvaartuigen, innovatie en beeldregistratie op broadcast niveau, maakt van Airfilms Technologies de perfecte partner voor Tescon Inspections en haar klanten.

De inzet van de SUAS binnen de industrie is via een exclusiviteitsovereenkomst geheel bij Tecson Inspections neergelegd. Een perfecte combinatie van de juiste kennis, ervaring en contacten biedt onze klanten de perfecte toegevoegde waarde en inzicht in hun productie-installatie vanuit de juiste invalshoek.

+