icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Sponsoring en donaties

Onze maatschappelijke betrokkenheid beperkt zich echter niet enkel tot onze projecten, maar blijkt ook uit onze ondersteuning van maatschappelijke, sportieve en sociale initiatieven. We tonen deze betrokkenheid via ons sponsor- en donatiebeleid, waarbij de (actieve) inzet van onze medewerkers, in de basis, centraal staat.

Doppen KNGF

Plastic doppen voor KNGF geleidehonden

Bij M.J. Oomen Moerdijk vinden we het niet alleen belangrijk om duurzaamheid en circulariteit te verwerken in onze producten en diensten, maar we voeren dit ook door in de inrichting van ons pand en ook onze collega's zetten zich in voor een beter milieu. Een van de mooie acties die op initiatief van een collega is ontstaan, is het verzamelen van plastic doppen voor KNGF Geleidehonden. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding en dus verzamelen we op kantoor alle plastic doppen die we gebruikt hebben. Zo sparen we niet alleen doppen maar ook het milieu! 

Samenwerkingsverband tussen Overheid, Ondernemers en Onderwijs, de 3 O’s

Dit initiatief van de Gemeente Rucphen heeft als doel, leerlingen te enthousiasmeren een vak te leren en te stimuleren om afstudeeropdrachten te kiezen die bijdragen aan de samenhang tussen studenten, bedrijven en de burgers. Leerlingen van het Munnikenheide College in Rucphen hebben een abri ontworpen om ouderen te beschermen tegen wind en regen in de Hoeksestraat in Schijf. Een mooi initiatief en gebaar richting een kwetsbare doelgroep in onze maatschappij. Dit initiatief werd gesteund door de firma Spie, voor het ontwerp en de constructie en de M.J. Oomen Groep voor het transport en de realisatie, samen met de leerlingen. Dit project wordt door het gemeentebestuur van Rucphen als eerste aanzet gezien tot een permanente samenwerking tussen de 3 O's en verdient navolging in andere bedrijfstakken.