icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Sponsoring en donaties

Onze maatschappelijke betrokkenheid beperkt zich echter niet enkel tot onze projecten, maar blijkt ook uit onze ondersteuning van maatschappelijke, sportieve en sociale initiatieven. We tonen deze betrokkenheid via ons sponsor- en donatiebeleid, waarbij de (actieve) inzet van onze medewerkers, in de basis, centraal staat.

Foto circulaire Ron 1.jpg

Fietsen voor het goede doel

Toen onze collega Ron Martens van iemand in zijn omgeving hoorde dat diegene was gediagnostiseerd met ALS, besloot hij om samen met drie vrienden iets voor de Stichting ALS Nederland te doen. Tijdens Tour du ALS heeft hij samen met drie vrienden de Mont Ventoux twee maal beklommen om zo een mooi bedrag te kunnen doneren voor Stichting ALS Nederland. Door dit breed uit te dragen binnen onze organisatie hebben we geprobeerd om vanuit M.J. Oomen Moerdijk ook ons steentje bij te dragen. Uiteindelijk is de teller van Ron zijn team beland op meer dan €10.000. Een prachtige prestatie waarbij we als bedrijf ook zeer trots zijn op Ron!