HomeInspectie

Inspectie

Binnen M.J. Oomen Moerdijk richt de divisie Inspectie zich op het inspecteren van zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuur en op het inspecteren van industriële procesinstallaties. Deze inspecties doen zij niet alleen binnen het publieke, maar ook binnen het private domein.

Inspectie putpanoramo1

Publiek domein

Onze inspectietechnieken en -methodieken richten zich voornamelijk op de inventarisatie en toestandsbepaling van ondergrondse en bovengrondse infrastructurele objecten in de openbare ruimte. Hierbij valt te denken aan het opsporen van kabels en leidingen, maar ook aan de inventarisatie en inspectie van riolering, wegen, kunstwerken en straatmeubilair.

Tecson5

Privaat domein

Naast de infrastructurele inspectietechnieken en -methodieken binnen het publieke domein, doen wij dit ook voor het private domein. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de inwendige toestandsbepaling en inspectie van procesinstallaties binnen nagenoeg alle takken van de industrie. Hierbij valt te denken aan de (petro)chemie, olie en gas, energie, voeding en farmaceutische industrieën.

+