Inzicht door big data & small data

Samen met Gebr. Van Kessel staan we aan de basis van Incudem. Incudem gebruikt leefstijlen en relevante (open) data om voorkeuren van burgers op het gebied van beheer, inrichting en gebruik te voorspellen. Door dit in meerdere gemeentes in heel Nederland te doen leert Incudem steeds meer over wat de burger waardeert in zijn/haar leefomgeving.

 

Logo Incudem

Incudem voorspelt voorkeuren van burgers in de leefomgeving

Incudem bestaat uit een Monitor en een Toolkit. De Incudem Monitor is de applicatie welke door verschillende informatiebronnen te combineren (kaartlagen met de leefstijlen, beleidsplannen, GIS kaarten etc.) inzichten genereert over de verwachte wensen van burgers in de leefomgeving.

 

De Incudem Toolkit is een modulaire applicatie met meetinstrumenten, slimme polls en vragenlijsten die de gemeente kan inzetten in eigen online en offline kanalen om extra informatie op te halen, ideeën te valideren, of om de wens verder uit te diepen.

 

Meer informatie vind je op, www.incudem.nl

Kijk mee in de gemeente Loon op Zand

Incudem onderzoekt de tevredenheid binnen gemeente Loon op Zand. Met de resultaten uit dit onderzoek wordt de dienstverlening van het beheer en onderhoud van de openbare ruimte aangepast. Deel je mening, reageer en discussieer. Zo zorgen we samen voor een betere buurt!

 

Kijk mee via, www.incudem.nl/loonopzand

 

Header
+