Nieuwsbrief - M.J. Oomen
Home Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief

M.J. Oomen toont lef en vernieuwt!

Met gepaste trots sturen we u hierbij de eerste digitale nieuwsbrief van de M.J. Oomen groep. We willen u hiermee 2 keer per jaar informeren over de nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche en specifiek over de M.J. Oomen groep.


Met deze nieuwsbrief sluiten we aan bij het nieuwe werken. Voor steeds meer gemeenten en bedrijven is het nieuwe werken realiteit. Papier en mappen maken plaats voor digitale archieven en beperkte kastruimte voor papier. Omdat we het belangrijk vinden aan te sluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers hebben we gevraagd hoe ze op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen en nieuwe technieken. Een groot deel gaf aan dat, naast (digitale) folders, een digitale nieuwsbrief past binnen het nieuwe werken en het verwerven van actuele informatie over veranderingen binnen het vakgebied.


Wilt u reageren naar aanleiding van een van onze artikelen of wilt u extra informatie dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u ook in de toekomst op de hoogte blijven? Dan kunt u zich hier aanmelden om de digitale nieuwsbrief per e-mail te ontvangen.

 

In deze eerste editie:

Weginspecteur

Meedenken en samenwerken: BGT-implementatie, mutaties en inspecties bij één partij.

Door de  processen rondom weginspecties efficiënt en effectief in te richten valt tijd en geld te besparen zoals gemeente Roosendaal recent heeft bewezen. Lees hier hoe dit mogelijk is gemaakt.

Savings

(Riool)Radaronderzoek bespaart geld en overlast

Door te investeren in inspecties en radaronderzoek kan de gemeente rioolwerkzaamheden uitstellen en daarmee veel geld besparen. Lees verder.

IJmuiderstraat

M.J. Oomen voert grootste rioolrelining in glasvezel uit in Nederland.

Op 2 oktober 2014 is de eerste glasvezelrelining met een binnendiameter van 1500 mm uitgevoerd in Nederland. Lees hier welke afwegingen gemaakt zijn en hoe dit verlopen is.

Nijmegen 4

De Gemeente Nijmegen bespaart op inspectiekosten door slim rioolbeheer.

Gemeente Nijmegen heeft het voor elkaar gekregen om 50 % te besparen op bestekskosten en 25 % op het reinigings- en inspectiebudget. Lees hier hoe gemeente Nijmegen dit voor elkaar gekregen heeft.

Brug2

Primeur voor gemeente Eindhoven en M.J. Oomen.

Duurzaamheid en lage kosten gaan vaak niet samen. Dit is toch gelukt in Eindhoven door een van de langste kunststof bruggen toe te passen tot nog toe gemaakt. Lees hier verder.

Omnibus

Omni Relining blijft voorop lopen en investeert in nieuw materieel.

Omni Relining, onderdeel van de M.J. Oomen Groep, heeft een hydraulisch aangedreven frees en een compleet nieuwe unit voor hoed- en deelliners aangeschaft. Dit alles naast de reeds bestaande rioolrenovatie-units. Lees verder.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer per e-mail ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

+