icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Quick-Lock

Een andere optie voor het renoveren van een leiding is het plaatsen van een Quick-Lock. Dit is een RVS manchet dat in een gedeelte van een leiding kan worden geplaatst. Het voordeel van de Quick-Lock is het gemak waarmee hij kan worden geplaatst en de lage kosten die deze vorm van renovatie met zich meebrengt. De Quick-Lock kan geplaatst worden in ronde buizen van 150 tot en met 800 mm. De standaardlengte van de Quick-Lock is 400 tot 500 mm, maar voor langere lengtes kunnen meerdere manchetten achter elkaar gezet worden.

De Quick-Lock is voornamelijk geschikt voor het oplossen van zandinloop, wortelgroei, scheurvorming en ernstige infiltraties. Om deze bedreigingen voor de leiding te verhelpen is het dus mogelijk om een Quick-Lock in de buis te plaatsen. Hieronder ziet u een aantal beelden van hoe een Quick-Lock eruit ziet wanneer deze geplaatst is in de leiding.

Quick-lock foto 1.png