icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Optimalisatie data

Voor een goed rioolbeheer is het belangrijk om alle data rondom de leidingen in kaart te hebben. Deze data moet adequaat en actueel zijn. Bij M.J. Oomen Moerdijk helpen wij hierbij. Met onze digitale inspecties en verwerking brengen we de inspectiebestanden up-to-date en eenvoudige inzichtelijk.

Bernd en Bram IB M.J. Oomen Moerdijk

Bij het optimaliseren van inspectiebestanden matchen we de strengen die aanwezig zijn in de inspectiebestanden aan de strengen die aanwezig zijn in het beheersysteem. Dit is nodig om de geïnspecteerde strengen goed weer te kunnen geven in het beheersysteem. De aanwezige data wordt geïnventariseerd, ingericht en gecontroleerd. Vervolgens gaan we de inspectiebestanden toevoegen aan het beheersysteem en de eventueel aanwezige inspectiebestanden opnieuw matchen aan de database. Hiermee ontsluiten wij uw inspectie-data snel en toegankelijk.