Rioolbeheer en advies

Integraal Beheer houdt zich bezig met de ontwikkeling en uitvoering van systemen en diensten voor het complete beheer van rioolstelsels. In nauwe samenwerking met onze inspectie-, renovatie- en realisatiedivisies kunnen zij de opdrachtgever helpen van maatwerk tot totale ontzorging.

Bernd en Mathijs riolering

Pragmatisch beheer van de riolering

Integraal Beheer is een in rioleringsvraagstukken gespecialiseerd adviesbureau. Hierbij liggen de kerntaken op het gebied van het dagelijkse beheer van de riolering. Van onderhoud tot vervanging, van inspectiewerkzaamheden tot het opstellen van een rioleringsplan en van detachering tot het volledig beheren van de riolering.

 

Tegelijk met de standaard camera-inspectie wordt eventueel radarinspectie uitgevoerd, zodat de visuele informatie direct gekoppeld wordt aan meetgegevens over de betonkwaliteit ter plaatse. Integraal Beheer brengt "Rioolbeheer in optima forma" binnen handbereik.

 

Overleg IB M.J. Oomen Moerdijk

Ontzorging via Total Scan

Via onze "Total Scan" methodiek bieden wij een totale ontzorging voor onze opdrachtgevers, van overheid en tot industrie. Met de door ons ontwikkelde "Total Scan" methodiek, biedt Integraal Beheer een innovatieve oplossing voor de operationele beoordeling van rioolinspecties, het inzichtelijk maken van geconstateerde schades, vaststellen van maatregelen en het ontsluiten van de kaartgekoppelde beelden en waarnemingen via de InfraViewer 3.0.

+